Hallo wereld!

Welkom op mijn nieuwe blog!

Onlangs heb ik besloten een nieuw blog te ontwerpen omdat mijn ‘oude’ blog erg traag en niet-responsive was, ook waren (nuttige) posts ver te zoeken… Als resultaat gaat de het ontwerp en de inhoud van mijn blog compleet op de schop, in plaats van een Engelstalig ‘lifestyle-blog’ wordt dit nu een Nederlands ‘tech-blog’.

Nieuwe blog-posts zullen voornamelijk over projecten gaan waar ik aan werk, er komen Nederlandstalige tutorials om bezoekers die ook een passie voor technologie hebben te helpen en enthousiast te maken voor (open-source) technologie en nog veel meer!

Omdat mijn blog nu op mijn eigen VPS draait, dient mijn nieuwe website in de toekomst ook als hosting-platform voor projecten waar ik aan werk, of gewerkt heb.

Wat is er nieuw?

Momenteel ben ik bezig met een post over hoe je maximale prestaties behaald voor je WordPress-blog, een tutorial over hoe je een veilige en snelle ownCloud server op zet, en nog veel meer!

Houd mijn blog dus in de gaten..! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *